Kabar

  • Pameran rampung, film dekoratif Shengpai terus maju!

    Tanggal 28 Juni 2022, pameran perabotan omah adat Yiwu rampung kanthi sukses!Pameran perabot omah adat Yiwu rampung kanthi sukses tanggal 28.Para pelanggan lan kanca-kanca sing wis teka ing situs kasebut lan wis ngetutake online, ...
    Waca liyane
  • Yiwu Custom Furniture Expo was officially held

    Yiwu Custom Furniture Expo resmi dianakaké

    Ing dina pisanan ing Yiwu Home Furnishing Expo, kita bakal langsung ngunjungi situs Pameran Film Dekoratif Shengpai lan introduce produk kanggo sampeyan!Sugeng rawuh ing situs pameran kapan wae~ #yiwuhomeexpo #shengpaidec...
    Waca liyane
  • SERI BIJI KAYU|Pesona kayu.

    "Taun-taun ora kebanjiran, lan urutan musim semi lan musim gugur beda-beda. Dering minangka tandha wektu, crita sing obah lan kenangan sing jero. " Dendrologi kayu Siji taun, siji godhong ngerti autu...
    Waca liyane
  • Produk anyar Kraft putih

    Produk anyar |Kraft white shock presale internasional populer spesifikasi gedhe Saka budaya watu suci Maya Art Suci, seger, murni, karo ewonan gambar lan tengen Diserep alam lan ...
    Waca liyane
  • Pungkasan perayaan 2019 perusahaan SPYS

    Ing musim semi anyar.Konferensi 2019 perusahaan SPYS lan pagelaran seni staf dibukak kanthi upacara.Ing taun kepungkur, kita ditemtokake kanggo maju, kerja keras lan inovasi;ngarepake 2020, kita kebak pangarep-arep, elinga ati sing pertama, bu...
    Waca liyane