Babagan Perusahaan

10 taun pengalaman produksi

Zhuji ShengPai Packaging Materials Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, Ibukutha terdaftar yaiku $ 2.000.000; nyetel "pangembangan, desain, produksi lan penjualan" minangka salah sawijining perusahaan produksi foil stamping panas. Perusahaan kasebut jembar 15 hektar 28,000 meter persegi lan 13 peralatan produksi cetakan presisi modern modern 10 set, macem-macem macem-macem, digunakake ing transportasi bingkai plastik busa PS, Transportasi substrat, transfer dhukungan pojok PVC lan lapangan liyane…

 

  • about_img