Desain marmer-Code-YS-1083

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1.Jembar: 1.26Meter

2.Kode: YS-1083

3.Material: PET

4.Spesifikasi: 500M / Gulung

5.MOQ: 5000M / Kode

YS BRAND Marmer Desain Hot Stamping Foil

Produk film transfer panas Marmer kudu diselehake kanthi lembut, vertikal lan vertikal, nanging ora kanthi horisontal; ora kena diselehake ing cedhak sumber panas, lan kudu dijaga saka sumber panas, umume 25 ℃; kudu dicegah banget supaya ora surem. Sawise lemes, dheweke bakal ngasilake gas ing suhu lan sumber sing dhuwur, lan nggawe film stamping panas ngasilake reaksi kimia. Mula, panyimpenan film stamping panas lan sing bakal digunakake kudu nggatekake lembab, kelembapan, tekanan, supaya dipasang ing papan sing adhem lan garing.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •